Trend 2017: Pasteltinten

Pastelkleuren zijn helemaal hot, ook als het gaat om lingerie. Lingerie mag weer gezien worden en wordt steeds vaker zichtbaar gedragen onder kleding. Mooie pasteltinten zorgen er in dat geval voor dat de look romantisch en vrouwelijk blijft.

In de afgelopen jaren hebben we veel kledingstukken die normaal gesproken alleen in de slaapkamer te zien zijn een overstap zien maken naar het gewone leven. Denk bijvoorbeeld aan de slipdress, pyjama en ochtendjas: je kunt geen vijf minuten op Instagram scrollen zonder één van deze kledingstukken tegen te komen! En dat heeft invloed op de trends.

Van zwart naar pasteltinten

Nu is het niet zo dat zwarte lingerie ineens niet meer gedragen kan worden. Zwarte lingerie blijft namelijk gewoon tijdloos, sexy en opvallend. De huidige lingerietrends verschuiven zich echter steeds meer richting de romantische, vrouwelijke mode. En daar hoort iets anders bij dan zwart. Daar passen de nude tinten, het zachte roze en allerlei andere pasteltinten een stuk beter bij. Zeker als het gaat om lingerie die ook een beetje zichtbaar is onder de kleding.

Nieuwe stijlen

Ook als het gaat om pasvorm zien we weer verandering: de boxer is tegenwoordig een even goede optie als de G-string. De bralette blijft erg populair, maar we zien ook dat veel vrouwen toch nog het liefst gaan voor de steun van een beugelbeha. Een balconette-beha combineert in dat geval erg mooi met de pasteltinten van dit seizoen én is ook nog eens heel flatteus. De grote namen in de lingerie hebben deze trends doorgevoerd in hun collectie en je vindt ze dan ook zeker terug in onze winkel. Voor deze én alle andere pastelkleurige lingerie geldt: alleen wassen in een waszakje!

7.04.2017
Vorige